Referencia

 

Cégünk állandó szerződéses viszonyban áll a Magyar Vízilabda Szövetséggel, amely alapján cégünk biztosítja 2009-óta a Szövetség megrendezésében lebonyolított sporteseményeket, beleértve a Theodora Vízilabda Magyar Kupa Elődöntő és Döntő mérkőzéseit, a Volvo Kupa sporteseményt, valamint a Vodafone kupákat is. Eddigi munkánk során az előzetes szervezéstől a lebonyolításig Megbízónk teljes megelégedettségét vívtuk ki.

 

 

 

Cégünknek kizárólagos megállapodása van a Szabina Szolárium Szolgáltató Kft-vel, amely alapján megbízónk logisztikai központját, irodáját és stúdió-szalonjainak biztonságát cégünk fővállalkozásként szavatolja, ezen felül stúdióinak távfelügyeletét, és vezetőinek személyi biztonságát az erre speciálisan képzett vagyonvédelmi szakemberekkel - megbízónk által elismert teljes diszkrécióval és szakmai hozzáértéssel - végezzük.

 

 

 

 

További fővállalkozási valamint alvállalkozói referenciáinkat megbízóink által elvárt titoktartási kötelezettségünknek eleget téve előzetes engedély nélkül nem tesszük közzé.