Magunkról

Cégünk 2009-óta folytat vagyonvédelmi tevékenységet Magyarországon.

Ezen viszonylag rövid idő ellenére rendkívül sikeres időszakot tudhatunk magunk mögött. A szakma sajátosságait figyelembe véve kiemelt fejlődésünknek köszönhetően mára meghatározó szerepet töltünk be a piacon megrendelőink és konkurenseink szemében is. Cégünk alapításakor elsődleges szempontként a megbízható, korrekt és precíz vállalkozási struktúra megteremtését tűztük ki célul, ugyanakkor mindig elsődleges szempontnak tartottuk a megrendelőink egyéni és speciális kívánságainak maradéktalan teljesítéséhez elengedhetetlen rugalmasságot és teljes diszkréciót.

Ezek szem előtt tartásával és elsődleges célkitűzésként való kezelésével mára egy olyan belső infrastruktúrával rendelkező vagyonvédelmi vállalkozást tudhatunk magunkénak, melyben mind a megrendelők, mind a munkavállalóink teljes megelégedettséggel és biztonsággal fordulhatnak hozzánk bármely helyzetben teljes bizalommal. Vállalkozásunk megbízásai során kialakított ars poetica alapját a minőségi szolgáltatás jellemzi, ami nem romolhat a mennyiség javára.

Vállalkozásunk objektumőrzés területen kezdte működését egy kisebb vagyonvédelmi társaság alvállalkozói partnereként, de cégünk rövid időn belül túllépett ezen a szinten, mára egy piacvezető vagyonvédelmi cég biztos és megbízható alvállalkozójaként végezzük tevékenységünket közel havi tizenötezer munkaórával, Budapest és Pest-megye kiemelt bankfiókhálózatainak fegyveres őrzésében.
Szakmai partnerünk és egyben megbízónk megelégedettségét tükrözve a fegyveres őrzés tekintetében hónapról hónapra gyarapszik a portfoliónk, ezzel megbízónk felé biztos és megnyugtató szolgáltatást biztosítva.

Cégünk terjeszkedésének több irányba történő sikerei közül kiemelném egy budapesti szépségipari vállalkozással kötött kizárólagos megállapodásunkat, amely alapján megbízónk logisztikai központját, irodáját és stúdió-szalonjainak biztonságát cégünk fővállalkozásként szavatolja, ezen felül stúdióinak távfelügyeletét, és vezetőinek személyi biztonságát az erre speciálisan képzett vagyonvédelmi szakemberekkel - megbízónk által elismert teljes diszkrécióval és szakmai hozzáértéssel - végezzük.

A Prime Guard Kft számára minden megbízatás kiemelten fontos, minden munkát a tőlünk telhető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással végzünk el. Kiemelném a szakma által elismerést kiváltó Magyar Vízilabda Szövetséggel kötött fővállalkozási szerződésünket, amely alapján cégünk biztosítja 2009-óta a Szövetség megrendezésében lebonyolított sporteseményeket, beleértve a Theodora Vízilabda Magyar Kupa Elődöntő és Döntő mérkőzéseit, a Volvo Kupa sporteseményt, valamint a Vodafone kupát. Eddigi munkánk során az előzetes szervezéstől a lebonyolításig Megbízónk teljes megelégedettségét vívtuk ki.